Address: Hong Kong Tennis Centre, Wong Nai Chung Gap Rd, Happy Valley

Contact: info@atatennisaces.com

The HKTC has 17 floodlit courts and two practice walls.

ATA have been running various programs at the HKTC for a number of years, including Juniors, Ladies Social, Adult Privates and our hugely popular Holiday Camp programs.

Programs at the HKTC are always extremely popular due to the venue’s location and quality facilities.

For more details or lesson sign up contact us at info@atatennisaces.com

ATA / HKTC JUNIOR TENNIS PROGRAMME TERM 2, 2020 Schedule

Monday (12 classes)

Monday, 6 January 2020 - Monday 30 March 2020

2:00 - 3:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

3:00 - 4:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

4:00 - 5:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

ATA RISING STAR SQUAD (1 HOUR) 

5:00 - 7:00 PM

ATA RISING STAR SQUAD (2HOURS) 

ATA ACADEMY SQUAD (2HOURS) 

Tuesday (12 classes)

Tuesday, 7 January 2020 - Monday 31 March 2020

3:00 - 4:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

4:00 - 5:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

5:00 - 7:00 PM

ATA RISING STAR SQUAD (2HOURS) 

ATA ACADEMY SQUAD (2HOURS) 

Wednesday (12 classes)

Wednesday, 8 January 2020 - Wednesday 1 April 2020

2:00 - 3:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

3:00 - 4:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

4:00 - 5:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

5:00 - 7:00 PM

ATA RISING STAR SQUAD (1.5 HOURS) 

ATA ACADEMY SQUAD (1.5 HOURS) 

ATA PERFORMANCE SQUAD (2HOURS)  invitational only 

Thursday (12 classes)

Thursday, 9 January 2020 - Thursday 2 April 2020

3:00 - 4:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

4:00 - 5:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

5:00 - 7:00 PM

ATA RISING STAR SQUAD (2 HOURS) 

ATA ACADEMY SQUAD (2HOURS) 

Friday (11 classes)

Friday, 10 January 2020 - Friday 3 April 2020

2:00 - 3:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

3:00 - 4:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

4:00 - 5:00 PM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

ATA RISING STAR SQUAD (1 HOUR) 

5:00 - 7:00 PM

ATA RISING STAR SQUAD (2 HOURS) 

ATA ACADEMY SQUAD (2HOURS) 

Saturday (10 classes)

Saturday, 11 January 2020 - Saturday 28 March 2020

8:00 - 9:00 AM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

9:00 - 10:00 AM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

10:00 - 11:00 AM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

ATA RISING STAR SQUAD (1 HOURS) 

11:00 - 12:00 AM

ATA DEVELOPMENT SQUAD (1 HOUR) 

ATA RISING STAR SQUAD (1 HOURS) 

5:00 - 7:00 PM

ATA RISING STAR SQUAD (2 HOURS) 

ATA ACADEMY SQUAD (2HOURS) 

ATA PERFORMANCE SQUAD (2HOURS)  invitational only 

READY TO REGISTER

Click link below

for any inquiries, feel free to contact our hktc coaches

Nickolas Mark Guse

Mobile: 5481 3096

Email: nick.guse@atatennisaces.com / info@atatennisaces.com

Luka Grdic

Mobile: 5681 4161

Email: luka.grdic@atatennisaces.com / info@atatennisaces.com

Patrick Mckee

Mobile: 9282 9370

Email: patmckee87@gmail.com / info@atatennisaces.com

Matt Johnston

Mobile: 9442 4076

Email: matthew.johnston@atatennisaces.com / info@atatennisaces.com